Viktualiebrodern

Efon Ask och Cecilia Malmström

with one comment

Samt Lallo Fernandez och Hamlets moder

På 70- och 80-talen fanns en domare i de två översta fotbollsdivisionerna som var en stor personlighet. Hans namn var Efon Ask, och hans kännetecken var slagfärdigheten.

En gång vid en hemmamatch för Gais i Göteborg, var hemmalagets Lallo Fernandez, (också en karaktär för övrigt), inblandad i en närkamp i eget straffområde som ledde till att motståndaren stöp. Innan han ännu hade nått marken hördes Lallo ropa så det hördes över hela Gamla Ullevi Det är inte straff!!!

Efon blåser i sin pipa, lunkar utan att göra sig någon brådska fram och pekar på straffpunkten, vänder sig mot Lallo och säger: Bra, Lallo. Jag var lite osäker där.

Nu har Cecilia Malmström lagt fram ett förslag till en ny cyberpolis för Europeiska Unionen. Hon understryker att den inte skall jaga fildelare.

Låt mig här vara väldigt tydlig – cybercentrumet ska inte ägna sig åt att jaga fildelare eller utreda brott mot upphovsrätten inom film- eller musikindustrin.

Bra, Cissie. Jag var lite osäker där.

The_lady_doth_protest_too_much,_methinks.

Annonser

Written by viktualiebroder

28 mars 2012 den 15:01

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] med sina stora skottkärror med pengar kan bekosta en och annan lobbyist som tycker det motsatta. Och inom några år då Malmström inte längre är kommissionär jagas även fildelare. Någonting hon naturligtvis inte kan garantera, trots att hon gör sken av det. Ändamålsglidning […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s